Slim in koeltechniek

header

Horeca & recreatie

Consumenten die de lat steeds hoger leggen. Aanscherping van wetten en regels. Deze branche is continu in beweging. Ook wij merken dat. Onze klanten in de horecasector stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. En terecht. De show moet tenslotte altijd doorgaan. IJskoud helpt u daarbij. Met een professioneel, integraal koelplan en vakkundig onderhoud tillen wij úw service naar een hoger niveau.

IJskoud denkt in oplossingen en kijkt vooruit. Wat dat voor u betekent? Dat u jarenlang geen omkijken heeft naar uw koel- en klimaatinstallaties. Die onderhouden wij tot in de puntjes, van aanschaf tot afvoer. Het resultaat: lagere kosten en aanzienlijk minder storingen.
Meer over onderhoud  

Om u een idee te geven

IJskoud is vooral sterk in maatwerk en grotere onderhoudsprojecten voor de professionele horeca en recreatie. We verzorgen de totale koeltechniek voor grotere restaurants en hotels: van kleinkoeling als ijsblokjesmachines en vriescellen tot complete klimaatsystemen. Dat doen we voor bekende Amsterdamse horecabedrijven als hotel American en Krasnapolsky, restaurant De Kas en Sama Sebo. Ook Café Nol en Café Hoppe behoren al sinds jaar en dag tot onze klantenkring.

Voor zowel Pathé bioscopen als de Amsterdamse filialen van McDonalds regelt IJskoud alles wat met koeltechniek te maken heeft, uiteraard inclusief volledig onderhoud. Voor de VIP-foyer van Pathé ontwikkelden we onlangs een naadloos geïntegreerde koelpresentatie. Steeds vaker schakelen klanten ons in voor speciale opdrachten en voeren we projecten uit voor musea, waaronder het Van Gogh Museum en Naturalis. De Nieuwe Kerk in Amsterdam benaderde ons voor een wel heel bijzondere uitdaging: het klimatiseren van de Dode Zee-rollen. Geen zee te hoog voor ons technisch team, dat bleek maar weer.
 

Werken in horeca en recreatie

Onze monteurs kennen de strenge voorschriften op het gebied van hygiëne (HACCP) en voedselveiligheid. Ze houden rekening met uw gasten of bezoekers en bezorgen uw keukenbrigade zo min mogelijk overlast.


Kunnen wij iets voor u betekenen?

Deze praktijkvoorbeelden geven een indicatie van onze expertise. Meer informatie of advies? Bel ons op 020 - 693 96 63 of mail naar service@ijskoud.nl
 

header header