Slim in koeltechniek

header

Bedrijven & overheid

Kleinkoeling of groot project: IJskoud regelt het voor u. Van een prettig klimaat in kantoren en serverruimtes tot de koelinrichting van uw bedrijfskantine. We plaatsen airco-units en warmtepompen maar ook stekkerklare apparaten zoals koelkasten of scherfijsmachines. Bestaat er geen pasklare oplossing voor uw situatie? Dan ontwikkelen en bouwen we die op maat. Bovendien zijn we ijzersterk in onderhoud. Voor het beheer van honderden installaties draaien wij onze hand niet om.

IJskoud denkt in oplossingen en kijkt vooruit. Wat dat voor u betekent? Dat u jarenlang geen omkijken heeft naar uw koel- en klimaatinstallaties. Die onderhouden wij tot in de puntjes, van aanschaf tot afvoer. Het resultaat: lagere kosten en aanzienlijk minder storingen.
Meer over onderhoud  

Om u een idee te geven

Honderden kantoren van de regiopolitie Noord-Holland zijn bij ons in onderhoud. Wij monitoren en beheren volledige installatieparken op afstand. Voor de Amsterdamse vervoerder GVB gaan onze monteurs zelfs ondergronds: IJskoud onderhoudt ook de computer- en dataruimtes in de metrogangen. En hoe hoog de temperatuur in de stad ook oploopt: de chauffeurscabines van zo’n 200 Amsterdamse trams houden wij het hele jaar door aangenaam koel.


Werken voor overheid en instellingen

Op overheidslocaties gelden vaak strenge protocollen. Onze technici zijn gewend volgens deze voorschriften te werken, ze zijn discreet en worden door de overheid gescreend. Daarnaast weten wij wat het inhoudt om op gevaarlijke locaties te werken. Zo traint stadsvervoerder GVB onze monteurs in veilig werken langs het spoor.


Kunnen wij iets voor u betekenen?

Deze praktijkvoorbeelden geven een indicatie van onze expertise. Meer informatie of advies? Bel ons op 020 - 693 96 63 of mail naar service@ijskoud.nl
 

header header