Slim in koeltechniek

header

Projecten

De projecten hieronder laten een aantal maatoplossingen zien die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld. Wilt u ons laten meedenken over de koel- en klimaatbehoeften van uw organisatie? Bel ons vrijblijvend op 020 - 693 96 63 of mail naar projecten@ijskoud.nl

header

Kloppend hart

Hart van Holland
Voor dit grootschalige evenementen-complex mocht IJskoud de complete koelinstallatie opnieuw inrichten. Energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en op afstand beheersbaar. 

Bekijk project
header

In stijl gekoeld

Pathé bioscopen
Voor de buffetopstelling van de VIP-foyer in Eindhoven ontwikkelde IJskoud een stijlvolle maatoplossing. Een geïntegreerde koelvitrine voor de presentatie van fingerfood. 

Bekijk project
header

Extreme shock freezer

Farmaceutisch bedrijf
Bepaalde medicijnen en diagnostica moeten extreem koud bewaard worden. IJskoud bouwde een gigantische shock freezer die geneesmiddelen versneld invriest.  

Bekijk project
header

Dode Zee-rol bewaakt

De Nieuwe Kerk
Een eeuwenoude Dode Zee-rol van onschatbare waarde: hoe conditioneer je zo’n document? Voor De Nieuwe Kerk bouwden we een wel heel bijzondere klimaatkast. 

Bekijk project
header

Technisch meesterstuk

De Nieuwe Kerk
Na de Dode Zee-rol houdt de klimaatinstallatie van De Nieuwe Kerk ook andere kunstschatten droog en op de juiste temperatuur. Een slimme en duurzame oplossing. 

Bekijk project