Slim in koeltechniek

Werken bij IJskoud

Het team van IJskoud is gedreven en ondernemend. Al onze medewerkers zijn direct betrokken bij klanten en projecten - of ze nu verkoper of monteur zijn. Dat maakt het werken bij ons bedrijf leuk en afwisselend. Bovendien is IJskoud altijd in beweging. We zoeken dan ook regelmatig enthousiaste nieuwe collega’s die samen met ons vooruit willen in de wereld van de koel- en klimaattechniek.

Denk jij dat je iets aan ons team kunt toevoegen maar hebben we op dit moment geen vacatures? Met goede vakmensen komen we altijd graag in contact. Mail dus gerust je open sollicitatie naar service@ijskoud.nl  

Leren en werken bij IJskoud

Wil je het vak leren of wil je je verder specialiseren in de koel- en klimaattechniek? IJskoud begeleidt monteurs in hun loopbaan. Als technicus volg je trainingen en opleidingen waarmee je bijblijft in je vak. IJskoud is een Kenteq-erkend leerbedrijf: je interne opleiding sluit je dan ook af met een officieel certificaat.

Als onderhoudsmonteur bij IJskoud krijg je altijd uitdagende klussen op jouw niveau. Of hoger natuurlijk, want zo kom je verder. Technici werken bij ons zelfstandig en vaak vanuit huis. Via smartphone en iPad houd je contact met kantoor en je collega’s. En natuurlijk komt het hele team regelmatig samen voor overleg. Onze bar met pooltafel is daarvoor vaak de aangewezen plek. 

Lees meer over ons bedrijf en de mensen die er werken.

 

header

Vacatures


Meer over deze vacature