Slim in koeltechniek

header

Over IJskoud

Bij IJskoud hebben we verstand van techniek en hart voor de klant. Persoonlijk contact en ambachtelijk vakmanschap vinden we belangrijk; je zou onze service bijna ouderwets kunnen noemen. Maar dan wel in een hypermodern jasje van automatisering en technische innovatie. Want daar zijn we ver in. Met vooruitstrevende digitale systemen en de nieuwste technologische vindingen helpen we onze klanten verder. Vandaag, morgen en over 15 jaar!

‘De meest complete koeltechnische oplossing voor ú. Zonder omkijken, zonder zorgen.’

Missie

Wij kennen onze klanten door en door. Met onze expertise en professionele service bieden we hen continue zekerheid. IJskoud geeft zijn klanten vertrouwen door vindingrijk vakmanschap. Daar zit onze kracht en daar zijn we trots op. 

Visie

Door te investeren in een duurzame relatie met en diepgaande kennis van onze klanten - en de sectoren waarin zij werken - zijn wij altijd in staat hen te helpen. Met service, deskundigheid en vindingrijkheid. Daarbij bieden wij innovatieve technologische ondersteuning die onze klanten rust geeft en altijd de verwachtingen overtreft.