Slim in koeltechniek

Onze mensen

IJskoud is een modern familiebedrijf met een hecht team van zon 30 medewerkers. Technische vakmannen, natuurlijk. Maar ook administratieve, commerciële en logistieke professionals die zich helemaal thuisvoelen in de wereld van de koeltechniek. Een korte introductie.

De directie


José Komin Algemeen directeur

Maakte als teammanager in de zorg in 2005 de overstap naar de koeltechniek. Voegde vanuit haar achtergrond en persoonlijkheid softskills toe aan een organisatie die tot dat moment vooral technisch en rationeel van aard was. José zette een verandertraject in gang met de nadruk op samenwerking en ontplooiing. Haar aanpak leverde meer balans in het team en een sterkere betrokkenheid op. Het resultaat: een professionele, klant- en resultaatgerichte organisatie die op koers ligt om de ambities van IJskoud waar te maken.

Als algemeen directeur is José verantwoordelijk voor de totale organisatie. Verbinding, zowel binnen de organisatie als met externe partners en relaties, staat daarbij centraal.

 

visual

Henk Komin Technisch directeur / innovatie & productontwikkeling

IJskoud-man van het eerste uur. Stapte in 1990 als stagiair werktuigbouw het bedrijf binnen, om het 13 jaar later over te nemen. Leerde via die route elk onderdeel en elke discipline kennen, van montage tot werkvoorbereiding en van boekhouding tot verkoop. Volgde de gebruikelijke koeltechnische opleidingen en via Post HBO Koudetechniek specialiseerde hij zich verder in het vak. Als doorgewinterd engineer lost Henk met zijn team de meest veeleisende en gecompliceerde technische vraagstukken op. Voor klanten, maar ook intern. Met de ontwikkeling van een ERP-systeem realiseerde hij een automatiseringsslag waarin alle bedrijfsprocessen van IJskoud werden geoptimaliseerd.

Sinds 2015 richt Henk zich vooral op ontwikkeling en innovatie en is hij verantwoordelijk voor bijzondere projecten.
 

visual

Ons team

IJskoud is trots op zijn mensen - en vice versa. We houden van aanpakken, zijn vrij nuchter en misschien een tikje bescheiden. Maar ook voldaan, als we met z’n allen weer een ingewikkelde klus hebben geklaard. Met het hele team werken aan slimme oplossingen voor tevreden klanten. Dat is onze drijfveer.

header