Slim in koeltechniek

Wat klanten over ons zeggen

Wij doen er veel aan om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Met de juiste koeltechnische oplossingen maar ook met verrassend goede service en onderhoud. We zijn er trots op als klanten de samenwerking met IJskoud in de praktijk ook echt zo ervaren. Graag delen we een aantal van deze klantverhalen met u.

Westfriesgasthuis

De beste kwaliteit en veiligheid van zorg – dat is waar het Westfriesgasthuis in Hoorn elke dag naar streeft. Of het nu gaat om het bestrijden van infecties of het uitvoeren van een gecompliceerde operatie: mens en techniek moeten het samen doen. 

Lees meer
visual

GEFCO Forwarding

Temperatuur is het sleutelwoord voor deze wereldwijde expediteur in de life science en healthcare logistiek. GEFCO Forwarding verricht de gespecialiseerde transport en opslag van temperatuurgevoelige farmaceutische producten als medicijnen, vaccins en bloedplasma. Het bedrijf heeft daarbij voortdurend te maken met aangescherpte wetgeving en eisen. Op Schiphol houden IJskoud en GEFCO (voorheen IJS Global) de temperatuurcontrole tijdens de opslag op het hoogste niveau.

Lees meer
visual

Smilde Bakery

Meer dan 500 bakkerijspecialiteiten produceert Smilde Bakery: van appelflappen en schuimgebak tot saucijzenbroodjes en bakmixen. Met klanten over de hele wereld, in zowel de professionele als consumentenmarkt, ligt de kwaliteitslat bij Smilde enorm hoog. Ook aan de koeltechniek worden daarom hoge eisen gesteld. IJskoud verzorgt voor Smilde de luchtbehandeling en koeling van de productie- en opslagruimtes.

Lees meer
visual

De Nieuwe Kerk

Koningen en koninginnen werden er ingehuldigd, Willem-Alexander trad er in het huwelijk met Máxima en elk jaar vindt hier de nationale 4 mei-herdenking plaats. Maar De Nieuwe Kerk huisvest tegenwoordig vooral grote tentoonstellingen. Een flinke uitdaging: het monumentale gebouw uit 1410 is namelijk niet uitgerust met een klimaatsysteem. Om de kunstvoorwerpen en gevoelige materialen tegen omgevingsinvloeden te beschermen ontwikkelde IJskoud een speciale klimaatinstallatie. 

Lees meer
visual

Slagerij Woorts

Voor menig Amsterdammer hét adres voor ossenworst en filet americain. En dat al sinds 1963. De ambachtelijke slagerij in de Rivierenbuurt is intussen uitgebreid met een industriële tak. De worstmakerij in Abcoude bedient vooral de groothandel en retail. Maar of de vleesverwerking nu in de slagerij of de fabriek gebeurt: aan de kwaliteit doet Peter Woorts geen enkele concessie. Een puur en betrouwbaar product maken, met de gewenste houdbaarheid – daar gaat het om. De omstandigheden luisteren nauw. Daarom zorgt IJskoud voor het juiste klimaat tijdens het hele proces, van bereiding tot opslag.

Lees meer
visual