Slim in koeltechniek

header

Onderhoud & service

Werkt uw installatie goed genoeg? Optimaal storingsvrij en energiezuinig? Als u een onderhoudscontract heeft bij IJskoud is het antwoord: ja! En daar hoeft u zelf helemaal niets voor te doen. Of het nu gaat om één schilferijsmachine of 800 koelunits: wij nemen u al het werk uit handen. Zo heeft u geen omkijken naar uw installaties. Daar gaan we ver in: ook de registratie en administratie nemen wij van u over. Volledig geautomatiseerd. Onderhoudsbeurt of temperatuurkalibratie? Daar hoeft ú niet aan te denken, dat doen wij voor u. Graag zelfs. En als het aan ons ligt jarenlang.

‘Ons doel? Dat uw proces doorgaat. Met minimale onderbreking en minimale verstoring.’

Dit is integrale service van IJskoud

Preventief onderhoud

Onze gecertificeerde monteurs komen periodiek bij u langs voor volledige reiniging en technische controle van uw toestellen, uiteraard met NEN2767 als norm. We bellen u voor een afspraak en nemen u het hele verdere traject uit handen: van tests en metingen tot reparatie, vervanging en milieuvriendelijke verwijdering. Moeten er kosten gemaakt worden? We vragen u altijd vooraf om akkoord.
Meer over onze onderhoudscontracten  
Meer over onze serviceniveaus  
Meer over tests en metingen  

Digitaal beheer

IJskoud voert een complete digitale administratie van al uw koel- en klimaatinstallaties. Wij registreren ieder toestel en volgen het tijdens de hele levenscyclus. Via rapportages hebben wij continu zicht op de prestaties en conditie van uw installaties. Zo weten we bijvoorbeeld precies wanneer een apparaat is afgeschreven en of het nog aan alle wettelijke regels voldoet. Werkt een monteur bij u op locatie, dan heeft hij alle data bij de hand. Snelle diagnose betekent ook snel ingrijpen.

Heldere rapportages

Via uw eigen online klantportaal heeft u op elk moment inzicht in uw installatiepark. Alles op één plek: van werkbonnen en checklists tot milieulogboek en managementrapportages. Zo houdt u grip op de kosten en kunt u investeringen tijdig budgetteren. Werkt u met uw eigen managementsysteem? We bekijken graag samen met u hoe we de data kunnen synchroniseren.

Signalering en advies

We kennen uw toestellen van binnen en buiten; daardoor kunnen we snel schakelen. Gaat er iets mis, dan grijpen onze technici snel in. Blijkt dat de prestaties teruglopen? We maken graag een rendementsberekening of doen een budgetvoorstel als uw installatie bijna is afgeschreven. 

 

Wilt u informatie of advies? Bel ons op 020 - 693 96 63 of mail naar service@ijskoud.nl 

header

‘Sinds IJskoud ons onderhoud verzorgt hebben we veel minder storingen.’ - Westfries Gasthuis