Slim in koeltechniek

header
Terug naar Actueel

Leer het koeltechnisch vak bij IJskoud

02/06/2017

Techniek is helemaal jouw ding. Je wil graag werken bij een leuk Amsterdams bedrijf, in een gemotiveerd team waar de lat hoog ligt en geen dag hetzelfde is. Heb je er wel eens aan gedacht om koeltechnicus te worden? 

Dat kan bij IJskoud. Het enige wat je nodig hebt is een VMBO of MBO diploma in de richting van elektro- of installatietechniek, een leergierige instelling en natuurlijk een beetje humor. 

Onze ervaren koeltechnici kunnen jou het vak leren in de praktijk. Samen met hen installeer en onderhoud je de koelinstallaties van onze klanten. Naast elektrotechniek wordt ook ICT een steeds belangrijker aspect van ons vakgebied. Denk hierbij aan meet- en regeltechniek voor duurzaam onderhoud van installaties. Dit maakt jouw werk als aanstormend koeltechnicus modern, divers en extra uitdagend! 

Interesse of meer informatie? Neem contact op met José Komin via 020 - 693 96 63 of mail naar service@ijskoud.nl.

 

Over IJskoud 

IJskoud lost koel- en klimaattechnische vraagstukken op. De beste oplossing varieert: van standaard tot superslim, van stekkerklaar tot complex op maat. Dagelijks onderhouden wij duizenden installaties bij onze klanten. Bij IJskoud hebben we verstand van techniek en hart voor de klant. Daarnaast staat innovatie centraal. Door toepassing van nieuwe techniek, zoals de IJskoud App, willen wij het de klant en onze medewerkers zo makkelijk mogelijk maken.

Terug naar Actueel