Slim in koeltechniek

header
Terug naar Actueel

Even voorstellen

03/04/2017

Een nieuwe aanwinst voor ons team! Remmo Reinigert is afgelopen maand bij IJskoud gestart als business developer; om klantwensen te vertalen naar technische en innovatieve mogelijkheden.

Sociaal, mensgericht en een goede dosis humor. Het zijn dé ingrediënten om de communicatie met onze klanten nog beter en vooral, leuker te maken. Met ruime ervaring in diverse commerciële functies is het begeleiden van de klant, van aanvraag tot nazorg, voor Remmo een tweede natuur.

De afgelopen jaren heeft hij gewerkt in de automotive branche en van zijn ervaring valt nog wat te leren. Beide branches hebben betrekking tot techniek en dat betekent snelheid, continue innovatie en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het is interessant om te onderzoeken welke elementen je vanuit de autotechniek kunt overnemen. Denk aan het “lean” inrichten van processen om zoveel mogelijk efficiency te behalen.

Remmo is vol gas van start gegaan en heeft het erg naar zijn zin. Zijn persoonlijke filosofie is om elke dag te blijven leren. Remmo heeft, zoals hij het zelf zegt “een warm gevoel bij IJskoud”. Wij heten Remmo, ook via deze weg, van harte welkom!

Terug naar Actueel