Slim in koeltechniek

header

IJskoud actueel

Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de koel- en klimaattechniek, delen informatie vanuit de branche en vertellen u waar IJskoud mee bezig is. 

VTi verwelkomt 50ste partner

19/03/2018

Ook IJskoud-directeur José Komin heeft vol overtuiging haar handtekening gezet onder een partnerschap met VTi. “Wij hebben hart voor techniek en we weten dat er meer jonge mensen opgeleid moeten worden. De koeltechnische opleiding is helaas een paar jaar geleden verdwenen uit Amsterdam. Dat betekent dat ik mijn leerlingen moet opleiden in Ede. Ons gezamenlijk doel is nu om de opleiding terug te brengen naar Amsterdam. Daar willen we graag aan bijdragen, onder meer door het schrijven van lesstof en het aanbieden van praktijklessen. Zelf willen we straks graag kunnen groeien én meer jonge mensen aannemen. Dat laatste is belangrijk voor een goede balans in het bedrijf met onze ervaren monteurs. Daarom zou het mooi zijn als we de opleiding terug kunnen halen.”

Lees meer

IJskoud nieuwste samenwerkingspartner Vakschool Technische Installaties Amsterdam

16/02/2018

IJskoud B.V. is vanaf 14 februari 2018 als partner verbonden aan de Vakschool Technische Installaties in Amsterdam. Het koeltechnische bedrijf gaat via de VTi onder andere  stages en workshops geven aan studenten. IJskoud wil hiermee het installatievak onder jongeren promoten.

Lees meer

IJskoud stagiair Bruno Sergio op tweede plek bij MBO Stage Awards

15/02/2018

Bruno Sergio, monteur in opleiding bij IJskoud, is 30 januari 2018 maar liefst op de tweede plek geëindigd in de race naar beste stagiair tijdens de MBO Stage Awards. De awards worden jaarlijks uitgereikt om MBO-stagiaires, -stagedocenten en -stagebedrijven te inspireren en motiveren. Bruno won de tweede plek vanwege zijn enthousiasme en buitengewone inzet tijdens zijn stage bij IJskoud.

Lees meer

A day at the office bij IJskoud

15/02/2018

Een dagje meelopen bij IJskoud! Een dag vol dynamiek. De ochtend start bij Shirlene op het kantoor bij IJskoud.  Dan op school bij monteur Erwin, een kijkje bij het AMC in Amsterdam. Om 12 uur een gesprekje met Roy Chaar regional Engineer bij Park Plaza Hotel Group. We gaan langs Bruno die succesvol stage loopt bij IJskoud. Henk Komin verteld over innovatie en Jose Komin sluit de dag af met het succes van kennisdeling met klanten.

Lees meer

Word koelmonteur net als Bruno

13/02/2018

Techniek is helemaal jouw ding. Je wil graag werken bij een leuk Amsterdams bedrijf, in een gemotiveerd team waar de lat hoog ligt en geen dag hetzelfde is. Heb je er wel eens aan gedacht om koeltechnicus te worden?

Lees meer

Meer gemak met nieuwe IJskoud app

29/01/2018

Storingen melden, onderhoudsbeurten inzien of checken hoe oud een installatie is: met de nieuwe IJskoud app heeft u alle informatie handig op één plek.

Lees meer

IJskoud magazine uitgave 2

22/11/2016

De tweede editie van ons digitale magazine is uit! Met de decembermaand in aantocht maakten we een uitgave met een feestelijk tintje: Café Nol viert zijn 50e verjaardag! Een mooi moment om één van onze oudste klanten in de Amsterdamse horeca... 

Lees meer

IJskoud magazine uitgave 1

14/07/2016

Met veel trots en plezier presenteren wij ons splinternieuwe online magazine! Een digitaal tijdschrift met onze klanten en medewerkers in de hoofdrol.

Lees meer